Tot en met 1 november 2012 kunnen bezwaren worden ingediend tegen het Bestemmingsplan glastuinbouwgebied Eemsmond. We hebben een door iedereen te downloaden brief met bedenkingen op de site gezet.

Print de brief uit, zet uw naam, uw volledige adres en uw handtekening eronder, en stuur hem uiterlijk 31 oktober 2012 in een voldoende gefrankeerde enveloppe naar GS van Groningen, Postbus 610, 9700 AP Groningen.

Kent u meer mensen die tegen kassen op het Hoogeland zijn? Download dan niet alleen de brief , maar ook de bijbehorende handtekeningenlijst, print die uit, laat hem invullen, nietje erdoor, en in een voldoende gefrankeerde enveloppe opsturen naar
GS van Groningen, Postbus 610, 9700 AP Groningen.

Mocht het downloaden niet lukken, stuur dan een berichtje via het contactformulier op deze site ( knop Contact) of een mailtje naar
opgoedegrond@gmail.com. Vermeld als onderwerp 'bedenkingen' sla het begeleidend schrijven maar over en wij sturen de documenten op in .pdf en .odt als emailbijlage. Een handleiding om de .odt-tekst te openen in Word is dan bijgevoegd.
Leave a Reply.